Etiske klær til baby og barn

Her får du kjøpt etiske klær til barn og baby. Plagg i økologisk og Fairtrade-sertifisert bomull, ull og bambus dominerer.

Seperator 13.03.2013 Del/Tips Skriv ut

Englebarn.no selger klær i ubehandlet ull og økologisk bomull til barn 0-12 år, samt ull/silke til voksne. Alt er 100% sertifisert økologisk. Selger også sko i kromfritt mykt lær med resirkulert gummisåle, leker og utstyr.

Fås kjøpt i nettbutikk og butikk i Mogata 6c i Oslo.

M.A. GardeRobe designer unike plagg og mini-serier med utgangspunkt i tekstiler som allerede har en historie. Eksklusive gardiner, duker og avlagte kvalitetsplagg i bomull, ull, lin og silke blir tatt fra hverandre og redesignet til en trendy og komfortable garderobe for piker opp til 10 år samt topper, skjørt og kjoler til dame.
Selger også noe interiør og accessoirer.
 

Du finner oss på:

Våre nettsider og facebook.
Vi er også en del av Designerkollektivet
Vi er også å finne hos Englebarn i tillegg til VelBevare.

Fås kjøpt i nettbutikk og butikker i Oslo, Paris og Dublin.

Alpaca Family selger klær av 100 prosent ubehandlet alpakka til barn og voksne. Produksjonen følger prinsipper for etisk handel. Alpakka er regnet som verdens mest miljøvennlige klesfiber og har i tillegg mange andre positive egenskaper.

Selges i egen nettbutikk.

Alpaca Society lager klær i alpakkaull til dame og barn 0-12 år. Klærne produseres i Peru og designer Vibeke Stølen Andrup følger produksjonen tett. Målet er å forene god design med etikk og håndverk, til personlige kvalitetsplagg. Ullen stammer fra unge lam som ikke overlever det harde klimaet i fjellene.

Selges i nettbutikk og gjennom forhandlere landet rundt.

BadaBoom selger undertøy til voksne og barn, sjal og interiørtekstiler av bambus. Det blir ikke brukt sprøytemidler eller miljøfarlige stoff i produksjonen. 

Selges i nettbutikk og i en del butikker.

jonette.no selger garn i 100 prosent bambus eller i kombinasjon med merionull eller økologiske bomull, samt oppskrifter på klær til barn og voksne. jonette.no selger også sportstøy laget av bambus. Leverandørene er miljøengasjerte foretak som blant annet bidrar positivt til lokalsamfunn i Sør-Afrika og Sør-Amerika.

Selges i egen nettbutikk.

Linus leker har eksistert i over 20 år og har fra starten av satset på økologisk- og etisk handel,god kvalitet og design. 
Deres produkter består hovedsakelig av leketøy, musikkinstrumenter og barneklær laget av naturmaterialer som tre, økologisk bomull, ull og ull/silke. Deres varer selges i butikk i Stadionparken Stavanger.
 
Stadionparken butikksenter
Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger
Tel: +47 5152 4066
Facebook
www.linusleker.no

Natura Clothing selger klær av 100 % økologisk ull og bomull til voksne, baby og barn. Alle klærne er økologisk sertifiserte.

Fås kjøpt i nettbutikk.

Nøstebarn har solgt tøybleier og produkter i ubehandlet ull siden 1983. At ullen er ubehandlet betyr at den er uten all den kjemiske behandlingen ull vanligvis får, de fargede produktene er farget med miljøvennlige, trygge farger uten tungmetaller. Her finner du et stort utvalg helårsprodukter til baby, barn og voksen, i tillegg til garn og strikkeoppskrifter. De fleste av produktene er økologiske og IVN-godkjente.

Link til nettsiden vår: http://nostebarn.no/

Vel Bevare har et håndplukket utvalg klær og tilbehør til baby, barn og kvinner. Butikken har fokus på design og kvalitet, så vel som etisk handel og miljøvennlig produksjon. Her selges produkter i økologisk og fairtrade-sertifisert bomull, bambus og alpakkaull, i tillegg til redesign-produkter med mer. Butikken har også et utvalg leker, gave- og interiørprodukter. 

Selges i butikk i Kongsveien 104, Holtet, Oslo.Listen er under oppbygging og utvides stadig.

Ønsker du din butikk oppført her? Se Om butikklistene "Etiske produkter"

- Tilbake til hovedsiden for Etiske produkter -

Etiske produkter

Vintage- og økoklær, grønne frisører, kompostbeholdere, tøybleier og økomat på døra. Finn de gode alternativene her!

Hvor grønn er du?

Test dine kunnskaper om miljø og etikk i denne uhøytidelige quizen!

Viderefører arbeidet til Grønn Hverdag

Grønn Hverdag har meldt oppbud og blitt slått konkurs, men Norges to største miljøorganisasjoner inngår samarbeid for å videreføre arven. Målet er å få opp miljøengasjementet i den norske befolkningen.